eirin-pa-bokmarked-london2
Byutvikling Ta byen i bruk

På den andre siden

By on 8th April 2016

Ta turen over broen, neste gang du er i London. Når du er ferdig med shoppingen, kirkene og City-livet. Spaserer du over Waterloo Bridge, venter det deg en rolig søndag på den andre siden.

I det du runder hjørnet ned fra broen møter du en skatepark med grafitti på venstre side av The South Bank. På høyre side ligger bokmarkedet du kan bruke en halvtime på å bla deg gjennom. Litt asfaltstøv på bøkene må påregnes.

På The South Bank kan du jogge, spasere, flanere, glane. Denne delen av The South Bank er en del av The Queen’s Walk. En promenadestrekning som går fra Lambeth Bridge til Tower Bridge, eller motsatt. Det å la fotgjengerne få tilgang til denne siden av Themsen, var en del av forberedelsene til dronning Elizabeth 2. jubileum i 1977. Hele strekningen ble likevel først ferdig i 1990

Området har heldigvis plass til mer enn planlagte aktiviteter. Her er det luft og rom nok til alle. Åpne plasser der folk selv kan bestemme hva de vil bruke søndagen til. Etter et kvarters gange får du Tate Modern på din høyre side. Museets faste utstillinger er gratis. Vi burde brukt 14 pund på Jeff Koones & Co. Neste gang.

Kunsten er å beregne hvor tidevannet vil treffe Homer Simpson.

Kunsten er å beregne hvor tidevannet vil treffe Homer Simpson. .

Transformasjon: Den gamle matfabrikken OXO Tower Wharf er omgjort til mer enn 30 designstudioer, spesialistbutikker og restauranter.

Transformasjon: Den gamle matfabrikken OXO Tower Wharf er omgjort til mer enn 30 designstudioer, spesialistbutikker og restauranter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAG
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT