skalare-kobenhavn-naer
Ta byen i bruk Travel

Fiskelykke?

By on 10th January 2016

Hva gjør en skalare på do i København? Det må være et trist liv for fiskene på damedoen på restaurant Grøften i Tivoli. Eller kanskje de synes det er spennende å møte nye folk hver eneste dag, som stirrer inn i deres vannverden og undres på hvordan det har det?

Jeg hadde aldri kommet på å installere et stort akvarie på et toalett. Men det er kanskje ikke enestående? Et særtrekk, en morsom detalj i en spennende, kreativ by? En bevegelig visuell distraksjon mens man vasker hendene? Noe som andre byer kan kopiere for å få mer liv i et kjedelig fellesrom?

Jeg prøvde å få blikkontakt med skalaren. Den snudde seg og svømte en annen vei hver gang jeg kom for nære. Lei av innpåslitne kvinnfolk, som etter to glass vin på Tivoli begynner å undre seg over tilværelsen til fiskene på do.

skalare-kobenhan

TAG
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT